Hyppää sisältöön

Tuotteet

Varustamme organisaatiosi tehokkailla, älykkäillä ja turvallisilla konesali- ja toimistoverkkoratkaisuilla. Tietoturva ja yksityisyydensuoja ovat meille Huaweilla ensisijaisen tärkeitä ja saumaton osa kaikkea toimintaamme aina tuotteiden suunnittelusta rakentamiseen ja toimittamiseen. Yli 30 vuoden olemassaolon aikana Huawei ei ole kohdannut yhtäkään merkittävää turvallisuusongelmaa.

Avoimen ja riippumattoman teknologian kehittäjä

Tarjoamme asiakkaillemme täyden paketin palvelinratkaisuista ja yritysverkoista operaattoriverkkoihin ja päätelaitteisiin. Kaikki tuotteemme perustuvat avoimiin standardeihin, joten asiakkaamme voivat käyttää muiden valmistajien laitteita osana ratkaisujamme.

Avoimuus onkin yksi ydinarvoistamme. Olemme aktiivinen jäsen yli 400 standardointiorganisaatiossa, teollisuusliitossa ja avoimen lähdekoodin yhteisössä. Työskentelemme näissä yhdessä muiden laitevalmistajien kanssa ja ajamme alaa näin eteenpäin.

Oma tuotekehityksemme takaa laitteiden yhteensopivuuden pitkälle tulevaisuuteen. Esimerkkinä voidaan mainita omien piirisarjojemme kehittäminen ja valmistus, mikä takaa riippumattomuuden kolmansien osapuolten tuotteista. Koska tuotekehityksemme on omaa, eikä se ole myöskään kasvanut yritysostoilla missään vaiheessa yrityksemme historiaa, ei erillisiä teknologiasaarekkeita pääse syntymään.

Oma tuotekehityksemme takaa myös sen, että kaikki laitteemme ovat yhteensopivia sekä arkkitehtuurin että ohjelmistojen osalta läpi koko ketjun – myös taaksepäin. Tapamme toimia on poikkeus alalla, jossa yritykset tyypillisesti kehittävät uusia ratkaisuja yritysostoilla. Oma kehitystyömme takaa myös sen, että saamme käyttöömme uusimman teknologian ennen muita. Samalla varmistamme laitteidemme kestävyyden: monet laitteistamme ovat käytännössä huoltovapaita, ja ne on tehty toimimaan häiriöttä syrjäisilläkin alueilla minimaalisella ylläpidolla.

Palvelinkeskukset

Tulevaisuuden älykkäät teknologiat ja palvelut vaativat yrityksiä laajentamaan, päivittämään ja uudelleenrakentamaan IT-infrastruktuurinsa saumattoman ja keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi. Myös laaja joukko erilaisia tekoälyn sovelluksia – kuten koneoppiminen – vaativat aiempaa monipuolisempaa laskentakapasiteettia, esimerkiksi grafiikkapiirejä (GPU) tai uudelleenohjelmoitavia logiikkapiirejä (FPGA).

Kasvava laitemäärä asettaa uusia vaatimuksia myös palvelinkeskusten energiankulutuksen ja päästöjen pienentämiselle.

Kun tarvitaan suorituskykyä, älykkyyttä, luotettavuutta, nopeutta ja energiansäästöä järkevin hinnoin, ovat Huawein palvelinkeskusratkaisut paras valinta.

Yritysverkot

5G-käyttäjien määrän on arvioitu nousevan 1,4 miljardiin ja verkkoyhteyden päässä olevien esineiden internet -laitteiden määrän 100 miljardiin vuoteen 2025 mennessä. Toisten arvioiden mukaan lähes yhdeksän yritystä kymmenestä tulee samaan aikaan hyödyntämään jossain muodossa tekoälyä. Uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii yritysten verkoilta kapasiteettia, tietoturvaa ja uudenlaista älykkyyttä. Kaikkea tätä tarjoaa Huawein Intent-Driven Network (IDN).

Yritysverkkoratkaisumme perustuvat teknologiaan, jota olemme kehittäneet alusta saakka itse. Tuotteemme varmistavat suuren siirtokapasiteetin, luotettavuuden ja markkinoiden parhaan tietoturvan.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Kysy lisää palvelinkeskus- ja yritysverkkoratkaisuistamme suoraan Suomen toimistomme asiantuntijoilta. Jätä yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle. Voit myös lukea lisää palvelinkeskus– ja yritysverkkoratkaisuistamme englanninkielisiltä sivuiltamme.